Černá Hora - Rekonstrukce horní stanice lanovky

Ve stávajícím objektu horní stanice lanovky na Černou Horu je navržena nová restaurace, která nahradí stávající bufet, obchod s půjčovnou sportovního vybavení, zázemí pro personál lanovky a toalety pro lyžaře. Hmota objektu zůstává nedotčena, zachováno je i plechové opláštění. Z nových prvků je nejvýraznější nové prosklení restaurace v jihozápadním průčelí a zdůraznění vstupů. Celek dotváří dřevěné obklady u vchodu a východu a modrá linka, která lemuje jihovýchodní a jihozápadní průčelí.

investor: MEGA PLUS s.r.o. architektonický návrh: Ing. arch. Michal Rosa
stupeň PD: architektonická studie, DSP interiéry: Ing. arch. Michal Rosa AR: Ing. Milan Jansa
datum PD: 2013 - 2016 realizace: ST: Ing. Hynek Stiehl PBŘ: Ing. Dita Bedrníková EL: Ing. Pavel Rus
vizualizace: Ing. arch. Jan Pajurek   ZT, UT, VZD, plyn, inženýrské sítě: T - FESTING s.r.o. Trutnov