Interiéry


Pardubice - Rodinný dům se zimní zahradou 

Pardubice - Rodinný dům se zimní zahradou

Inspirací pro návrh domu se stala záliba klientů v interiérové zeleni. Zimní zahrada, která je vizuálně propojená s obytnou místností, se stalasrcem domu a díky světlíku také zdrojem světla pro přilehnou kuchyň. Zeleň je řešena formou vertikální zahrady. Zimní zahrada leží na průhledová ose, která vede domem od vstupu až do zahrady. Tato osa směřuje z východu na západ a architektonicky dělí dům na dvě hmoty a zároveň i dispozičně na dvě provozní části.
více o projektu
Česká Skalice - Rodinný dům 

Česká Skalice - Rodinný dům

Pozemek s výhledem na přehradu Rozkoš se nachází na vrcholu mírného kopce na okrajiČeské Skalice. Architektonické řešení je založeno na členění hmoty, použití velkých oken bez parapetu, které nabízí výhled na přehradu Rozkoš a ukončení domu výraznou markýzou. Fasády jsou sjednoceny obkladem z lícových pásků doplněny a oplechováním markýzy a ostění otvorů.
více o projektu
Trutnov - Rodinný dům na Nových Dvorech 

Trutnov - Rodinný dům na Nových Dvorech

Stavební pozemek v klidné okrajové části Trutnova – Nových Dvorech okouzlil stavebníky výhledem na panorama Krkonoš. Převážná část pozemku je jen mírně svažitá, ale od přístupové komunikace je oddělený metr a půl vysokou mezí. Dostali jsme zadání na přízemní dům s prostornou garáží a dílnou, která však neměla být s domem propojená.
více o projektu
Černá Hora - Rekonstrukce horní stanice lanovky 

Černá Hora - Rekonstrukce horní stanice lanovky

Ve stávajícím objektu horní stanice lanovky na Černou Horu je navržena nová restaurace, která nahradí stávající bufet, obchod s půjčovnou sportovního vybavení, zázemí pro personál lanovky a toalety pro lyžaře. Hmota objektu zůstává nedotčena, zachováno je i plechové opláštění. Z nových prvků je nejvýraznější nové prosklení restaurace v jihozápadním průčelí a zdůraznění vstupů. Celek dotváří dřevěné obklady u vchodu a východu a modrá linka, která lemuje jihovýchodní a jihozápadní průčelí.
více o projektu
Mladé Buky - Apartmány Hrádeček 

Mladé Buky - Apartmány Hrádeček

Apartmány Hrádeček jsou umístěny v těsném sousedství podkrkonošského golfového klubu Grund Resort. Patnáct solitérních domů s moderním horským designem zasazených do svahu kopce nad Mladými Buky obsahuje třicet apartmánů velikosti 2 + KK a 3 + KK a nabízí jedinečný výhled na Krkonoše a Rýchorský hřbet.
více o projektu
Trutnov - Rodinný dům na Červeném kopci III. 

Trutnov - Rodinný dům na Červeném kopci III.

Rodinný dům je navržen na vrcholu kopce, má tedy výhled na Trutnov na jižní straně i na Krkonoše na severu. Dům je přístupný z jihu a jeho půdorysné uspořádání umožňuje vytvoření odstupu obývacího pokoje od komunikace. Dům má tři úrovně: Vstupní technickou, obytnou a ložnicovou. Toto uspořádání reaguje na příčný sklon terénu a umožňuje východ z obývacího pokoje na zhradu bez zásadnějších terénních úprav. Zvláštností domu je střešní respirium.
více o projektu
Trutnov - Rodinný dům na Červeném kopci II. 

Trutnov - Rodinný dům na Červeném kopci II.

Bezbariérový rodinný dům je navržen v prudkém svahu Červeného Kopce. Vnitřní uspořádání umožňuje návaznost obytného prostoru na zahradu. Do domu se vstupuje na úrovni druhého nadzemního podlaží, ale všechny obytné místnosti jsou navrženy v prvním nadzemním podlaží. Architektonický výraz domu pracuje kontrastem bílé hmoty se sedlovou střechou a kamenem obložené hmoty s plochou střechou.
více o projektu
Trutnovsko - Rodinná usedlost 

Trutnovsko - Rodinná usedlost

Objekt spojuje moderní bydlení v přízemní novostavbě s pultovou střechou s obvyklými funkcemi klasického statku, které jsou umístěné ve stávajícím rekonstruovaném objektu. Všechny obytné místnosti včetně zastřešené terasy jsou situovány k jihu. Dům je navržen mezi dvojicí potoků, které místu dodávají charakteristickou atmosféru.
více o projektu
Semily - Kino Jitřenka 

Semily - Kino Jitřenka

Rekonstruovaný objekt obsahuje kavárnu, kino a knihovnu. Stávající předimenzované kino pro 450 diváků a nevyužívaný reprezentační sál byly přeměněny na moderní kinosál pro 115 diváků, kavárnu a knihovnu. Radikální rekonstrukce umožnila maximální využití vnitřního prostoru a uspořádání, které i ve vnitrobloku zajišťuje knihovně dostatečné množství denního světla. Objekt je navržen jako bezbariérový.
více o projektu
Trutnov - Rodinný dům ve svahu 

Trutnov - Rodinný dům ve svahu

Rodinný dům je navržený v okrajové části Trutnova ve strmém svahu svažujícím se východním směrem. Unikátní vnitřní upořádání pracuje s plynulým propojením jednotlivých prostor uvnitř domu a eliminaci rozdělení domu na jednotlivá podlaží. Centrem domu je obytný prostor s vyvýšenou kuchyní, ze kterého se vchází do zbylých místností.
více o projektu
1 2 >